Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı Başkan Beyazgül ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor

Bu haber kez okundu.

Harran İtalya kardeş şehir
ABDULLAH YİĞİT

Şanlıurfa’nın Harran ilçesi ile İtalya’nın Bari Arberobello şehri kardeş oluyor .1 yıl önce AGİT heyetinin Harran ilçesine ziyaretlerinden sonra İtalya’nın Bari Alberabello şehri yaklaşık bir yıldır iki belediyenin yazışmaları sonuç verdi. İtalya’nın Bari Arberobello belediyesi ile Harran belediyesi kardeş şehir oluyor .

Harran Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz muhabirimiz Abdullah Yiğit yaptığı açıklamada : Biz ilçeye belediye başkanı olarak geldiğimiz günden itibaren Harran ilçemizi tarihin merkezi yaptık tarih ile baş başa çalışmalarımız devam etmekte turizm merkezi olan ilçemiz çok sayıda yabancı ve yerli turistlerin akına uğramaktadır. bizde belediye olarak kardeş şehrimiz ile artık güzel projelere imza atarak . Harran belediyesinin ilk kardeş şehri olacak olan italya’nın Bari Arberobello şehri ile tüm bakanlıklar nezdinde yazışmalar bitti .her iki ülke bakanlarına teşekkür ederim. bu gün 6 kasım 9 kasım arası İtalya da olacağım 7 Kasım günü resmi imzaları atacağız bu da Harran ilçemiz için bir ilk olacağını . bu şehrin aynen Harran ilçemiz gibi olduğunu insanların ilçemiz halkına benzediğini orada kümbet evlerin olduğunu ifade ederek iki belediye arasında ortaklaşa yerel yönetimler çalışmalarımız devam edecek kültürel, sosyal  çok sayıda projeye imza atacağız Harran ilçesi dünyanın ilk üniversitenin kurulduğu medeniyetler şehri olan ilçemiz olarak İtalya’nın Bari Arberobello şehri belediye başkanı ve yetkilileri Harran ilçemize davet edeceğim bundan sonra nasıl bir proje gerektiriyorsa kardeş şehir olarak çalışmalarımız devam edeceğini” belirtti.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49