Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı Başkan Beyazgül sanlıurfaspor

Bu haber kez okundu.

Harran'da kazada hayatını kaybeden 9 kişi defin ediliyor

Edinilen bilgiye göre olay, Şanlıurfa’nın Harran ilçesine bağlı, Öncüler kırsal Mahallesinde yaşandı. Suriye’den kaçak yollarla Türkiye’ye geçen 30 göçmen ile 1 organizatörü taşıyan 67 VE 781 plakalı minibüs, sulama tahliye kanalına devrildi. Kaza nedeniyle bölgeye çok sayıda ambulans, itfaiye ve AFAD ekibi sevk edildi. Minibüsteki 19 kişi yaralanmazken ekipler tarafından 11 yaralıya müdahale edildi. Sağlık ekiplerinin kontrollerini yaptığı 6 kişinin hayatını kaybettiği belirlendi. Ambulansla hastaneye kaldırılan 5 yaralıdan 3’ü daha kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Öte yandan, göçmen kaçakçılığı yaptığı değerlendirilen 1 şüpheli gözaltına alındı.

Kazada hayatını kaybeden 5’i çocuk 9 kişi adli tıp kurumunda yapılan otopsinin ardından ailesi gelen 1 kişi cenazesi Yeni aile mezarlığına defin edildi. 6 kişi ise ailelerin gelmesiyle Yeni aile mezarlığına defin edilecek, 1 kişi Suriye gönderilirken kimlik tespiti yapılan 1 kişi de Mehmet Akif İnan Eğitim ve araştırma hastanesi morguna konuldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49