Öne Çıkanlar Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi erik sanlıurfaspor valı bayram

Bu haber kez okundu.

Harran'da kan davası barışla son buldu
Şanlıurfa'nın Harran ilçesinde düzenlenen barış yemeğiyle 2 aile arasındaki Kan davası barışla sona erdi. Osmaniye'de yaklaşık 1 ay önce Çağatay ve Aksak aileleri arasında çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu meydana gelen silahlı kavgada bir kişi hayatını kaybetti.
Kavga sonrası iki aile arasında başlayan husumetin son bulması için MHP Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Özyavuz, Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz ve bölgenin kanaat önderleri ailelerle görüştü. Aileleri ikna eden kanaat önderleri Harran ilçesinde düzenlenen barış yemeğinde tarafları bir araya getirdi. Barış yemeğinden önce birbirlerine sarılan Aileler, aralarındaki husumeti sonlandırdıklarını ifade etiler.
Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Özyavuz husumetin barışla sonuçlandırılmasından memnuniyet duyduklarını belirterek, yaklaşık Bir ay gibi kısa bir sürede barış sağlandı. Bütün dünyanın gözü bu topraklarda, bu topraklar üzerinde yaşayan bizleriz. Dolayısıyla bizlerin fitne ve fesada alet olmadan kıymetini idrak etmemiz gerekli. Bu bölgede yaşayan insanlar dünyanın en şanslı insanlarıdır çünkü en mümbit topraklarda üretim yapıp her yere ihraç ediyorlar. Dolayısıyla biz buraları nasıl muhafaza edeceğiz önce kendi aramızdaki meseleleri çözüp hoşgörü içerisinde yaşayacağız. Bu iki ailenin bir araya gelmesine vesile olan herkese teşekkür ederim. diye konuştu
Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz ise kendilerini kırmayarak barışan iki aile üyelerine teşekkür ederek, bölgede huzurun ve kardeşliğin daim olması temennisinde bulundu. Konuşmaların ardından dua edilerek, barış yemeği yendi. Barış törenine aşiret liderleri kanat önderler ve binlerce kişi katıldı

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48