Öne Çıkanlar Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı sosyal medya ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor 1 yaralı

Bu haber kez okundu.

Haram içeriği engelliyor!
Tüm dünyadaki Müslümanlar'a, İslamî kurallarca yasaklanmış içerikten arındırılmış 'helâl sonuçlar' sunan arama motoru Halalgoogling' kullanıcıların aradıkları içeriği Google ve Bing gibi popüler internet arama motorlarının kaynaklarından topluyor ve site içi filtreler sayesinde, kullanıcıların 'haram içeriği' görmesini engelliyor.
 
Tribune'ün haberine göre; Halalgoogling, kullanıcılarının 'pornografi, çıplaklık, gey, lezbiyen, biseksüel, kumar' gibi kelimelerle yaptıkları aramalar sadece 'eğitsel içerik' taşıyan sonuçları karşılarına çıkarıyor.
 
Halalgoogling tarafından yayımlanan bir basın açıklamasında "Tüm dünyadaki 1,5 milyar Müslüman'ın internetteki içerikten duydukları hoşnutsuzluk, böylesi bir arama motorunu zorunlu kıldı" ifadelerine yer verildi.
 
Arama motorunun filtreleri, önceden belirlenmiş bir 'kara listedeki' internet sitelerinden elde edilen sonuçları da kullanıcıların görmesini engelliyor. Ayrıca, kullanıcılara, 'haram içeriği' site yöneticilerine bildirmeleri için bir tuş da sağlanıyor 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49