Öne Çıkanlar Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı erik sosyal medya

Bu haber kez okundu.

Hamam Türkmen Çocukları Yenilenen Okulla Sevindi
Barış Pınarı Harekâtı bölgesinde yaşayan çocukların daha iyi şartlarda eğitim öğretim görmesini temin etmek amacıyla uluslararası yardım kuruluşlarının desteğiyle yenilenen Telabyad’a bağlı Hamam Türkmen Cenubi İlkokulu, düzenlenen törenle hizmete girdi.
Okulun açılış törenine; Şanlıurfa Vali Yardımcısı Abdullah Abid Öztoprak, Telabyad Koordinatör Vali Yardımcısı Oğuzhan Erdi Atak, İl Milli Eğitim Müdürü Fevzi Kurt, Telabyad Mahalli Meclis Başkanı Hacı Salih Abdullah ile UniqueChildern’sCharity Başkanı Yasir Muhammed, Ensar İnsani Yardım Derneği Temsilcileri ile öğrenciler katıldı.
Törende bir konuşma yapan Vali Yardımcısı Abdullah Abid Öztoprak, okulun onarılmasında katkıları nedeniyle Ensar İnsani Yardımlaşma Derneği ile İngiltere merkezli UniqueChildernsCharity adlı organizasyona bağış yapan hayırseverlere teşekkür ederek, okulun tüm çocuklara hayırlı olmasını diledi.
Böylesi hayırlı bir hizmeti gerçekleştirmekten duydukları mutluluğu dile getiren UniqueChildernsCharity Başkanı Yasir Muhammed ise, bu imkânı sağlaması nedeniyle Vali Abdullah Erin ile diğer yetkililere teşekkür ederek, okulun Hamam Türkmenli çocuklara hayırlı olmasını diledi.
Yapılan dualar ve kurdele kesiminin ardından okulun sınıflarını ziyaret edilerek, çocuklara çeşitli hediyeler verildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48