Öne Çıkanlar boks restore getirildi Yine Halkın İçinde mıllı bırlık ve kardeslık

Bu haber kez okundu.

Halk Elinde Küçükbaş Hayvan Islahı Proje Toplantısı
“Ülkesel Halk Elinde Hayvan Islahı Projesi” yetiştirici toplantısı GAP Tarımsal Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü ev sahipliğinde Şanlıurfa'da yapıldı.
Ülkesel Hayvan Islahı Proje toplantısı, TAGEM Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürlüğü Hayvancılık ve Su Ürünleri Araştırmaları Dairesi Başkanlığı tarafından organize edildi. Toplantıya, Enstitü müdür yardımcısı İsmail M. Turanoğlu, Enstitü Hayvancılık Bölümü teknik personeli, Damızlık Koyun keçi Yetiştiricileri Birliği personeli ve hayvan yetiştiricileri katıldı.
Toplantıda özellikle projenin işleyişinde karşılaşılan sorunlar, projede yer alan yetiştiricilerin durumları, değişik sebeplerle el değiştirilecek veya projelerden çıkartılacak yetiştiricilerle ilgili konular görüşüldü ve karara bağlandı.
GAP Tarımsal Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada;
"Ülkesel Halk Elinde Hayvan Islahı Projesi" yetiştirici toplantısı enstitü müdür yardımcımız İsmail M. Turanoğlu, Enstitümüz Hayvancılık Bölümü teknik personeli, Damızlık Koyun keçi Yetiştiricileri Birliği personeli ve hayvan yetiştiricilerinin katılımıyla gerçekleşti"

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49