Öne Çıkanlar Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi sosyal medya ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı sanlıurfaspor

Bu haber kez okundu.

Haliliye’nin Sokakları Bakım Ve Onarım İle Yenileniyor

Haliliye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, üst ve altyapı çalışmalarını merkez ve kırsal ayrımı yapmadan sürdürüyor.

Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın talimatlarıyla ilçe genelinde asfalt, kilitli beton parke döşeme, yol yapım çalışmalarını devam ettiren ekipler, deforme olan yollarda ise bakım ve onarım yapıyor. İlçe genelinde yürüttüğü yol açma çalışmalarıyla ulaşım ağını genişleten ekipler, 13 mahallede ise onarım çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda Sancaktar, Ahmet Yesevi, Paşabağı, Bahçelievler, Devteyşti, Şair Nabi, İpekyol, Karşıyaka, Yavuz Selim, Sultan Fatih, Kamberiye, Şair Şevket ve Bağlarbaşı Mahalleleri kilitli beton parke ile yeni yollarına kavuşuyor. Mahallelerinde yürütülen çalışmalarından duydukları memnuniyeti dile getiren vatandaşlar, Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’a ve ekibine teşekkür etti.

Fen İşleri Müdürlüğünden yapılan açıklamada ise ilçenin konforu ve refahı için çalışmaların periyodik olarak sürdürüleceği kaydedildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48