Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Başkan Beyazgül Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor

Bu haber kez okundu.

Haliliye’de Peyzaj Çalışmaları İle Parklar Yeşilleniyor

Haliliye Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü, “Yeşilin ve Doğanın Kalbi Haliliye” sloganıyla çalışmalarını sürdürüyor.

İlçeye kazandırılan yeni parklar ile yeşil alan miktarını arttıran ekipler, mevcut parklardaki düzenleme çalışmalarını devam ettiriyor. Yapılan peyzaj çalışmaları ile rengarenk çiçekler, park ve bahçelerde toprakla buluşturuluyor. Bu kapsamda Göbeklitepe Parkı ve Mustafa Direkli Parkında yürütülen hummalı çalışmalarla rengarenk çiçek ve ağaçlarla parklar, hem yeşilleniyor hem de parklara estetik görüntü veriliyor.

Yemyeşil bir Haliliye için sahada çalışmalarını yürüten ekipler, ilçeye kazandırdıkları yeni parklarla da kişi başına düşen yeşil alan miktarını her geçen gün artırıyor. Son 3 yılda Haliliye’ye kazandırılan 35 yeni parkı vatandaşların hizmetine sunan Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü, yeşil alan miktarını 258 bin metrekare artırarak, 843 bin metrekareye çıkardı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49