Öne Çıkanlar Başkan Kuş: Geleceğe bırakacağımız en büyük miras Türkiye Cumhuriyetidir ibrahim ont Akabede araç takla attı Şanlıurfalı Kadınlar Kudüse Sahip Çıktı Urfada Parmağına Cıvata Sıkışan Çocuk Kurtarıldı

Bu haber kez okundu.

Haliliye’de Metruk Yapının Yıkımı Gerçekleştirildi

Haliliye Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü, Bağlarbaşı Mahallesinde terk edilmiş yapının yıkımıyla ilgili çalışma yaptı. Madde bağımlılarının da barınağına dönüşen yapı, mülkiyet sahibi de bilgilendirildikten sonra alınan güvenlik önlemleri altında iş makineleriyle yıkıldı.

Yapının yıkılmasıyla ilgili Bağlarbaşı Mahalle Muhtarı Ahmet Polat, yaptığı açıklamada; madde bağımlıları tarafından kullanılan yapıyla ilgili yaptıkları müracaat sonunda Haliliye Belediyesince yıkımın gerçekleştiğini ifade ederek, Başkan Fevzi Demirkol’a duyarlılığından dolayı teşekkür etti.

Yapı Kontrol Müdürlüğünden yapılan açıklamada; ilçe genelinde kaçak yapıyla, metruk, tehlike arz eden, imara aykırı ve izinsiz kat çıkmalarla ilgili mücadele, ayrıca yapıların ruhsatlı olarak yapılması hususunda vatandaşlara bilgilendirme çalışmalarının devam ettiği bildirildi.

Anahtar Kelimeler:
UrfaHaliliyeYıkımNına
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49