Öne Çıkanlar eyyübiye Yine Halkın İçinde mıllı bırlık ve kardeslık getirildi boks

Bu haber kez okundu.

Haliliye Voleybol Takımı, PLAY- OFF’DA

Kurulduğu 2015 yılında bölge şampiyonu olup daha sonra 2. Ligde 20 maçta 20 galibiyet alarak play- off sonrası Türkiye Voleybol 1. Ligine yükselen Haliliye Belediye Spor Voleybol Takımı, 2017- 2018 sezonunda 26 haftalık zorlu maratonu başarıyla tamamladı. Ligin 26’ncı haftasında Hatay deplasmanında Payas Belediye Spor ile karşılaşacak Haliliye ekibi, 3-0’lık galibiyetle puanını 52’ çıkartıp ligi 4’üncü sırada tamamladı. Aldığı bu sonuçla Play- Off Yarı Finallerine çıkmaya hak kazanan Fatih Işıldar yönetimindeki Haliliye Belediye Spor, Efeler Ligi yolunda önemli bir başarı elde etti.

Haliliye Belediye Spor, 13- 15 Mart 2018 tarihlerinde Sivas’da yapılacak olan Play- Off Yarı Finallerinde 2. Grupta mücadele edecek. Haliliye ekibi, grubunda Arhavi Belediye Spor, TFL Altema Spor ve Konya Büyükşehir Belediye Spor ile karşılaşacak. Yarı final mücadelelerinde ilk 2 takım, finallere çıkacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49