Öne Çıkanlar Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi sosyal medya ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı sanlıurfaspor

Bu haber kez okundu.

Haliliye rekor kırdı

Haliliye Belediyesi Evlendirme Dairesi tarafından 2021 yılında 428 yabancı evlilik olmak üzere toplam 4 bin 72 çiftin nikâhını kıyarak, il genelinde en çok nikâh kıyan belediye oldu.

2022 yılında da bu başarıyı korumak isteyen Haliliye Belediyesi, nikah kıyımlarını koronavirüs salgını tedbirleri kapsamında devam ediyor.

2021 yılında 4 bin 72 nikah kıydıklarını söyleyen Haliliye Belediyesi Evlendirme Memuru Muazzez Hanım İşçi: “Haliliye Belediyesi olarak 2021 yılında toplam 4 bin 72 adet nikah kıydık. Bu başarıyı Haliliye Belediye Başkanımız Mehmet Canpolat’ın gönül belediyeciliği anlayışından canla, başla yola çıkarak onun azmi, kararlığı ve çalışkanlığını örnek alarak başardık” dedi.

Anahtar Kelimeler:
Haliliye Rekor Kırdı
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48