Öne Çıkanlar 1 yaralı valı Çok Sayıda Zırhlı Askeri Araç Hataya Sevk Edildi Karaköprüde sıkışmalı kaza Sancaktepespor 5-0 Şanlıurfaspor

Bu haber kez okundu.

Haliliye pandemiyle mücadelede tam not aldı

Temizlik, dezenfeksiyon, maske dağıtımı, esnaf ve vatandaşlara yönelik sosyal yardım çalışmalarıyla pandemi döneminde Haliliye halkının yanında yer alan Belediye, pandemiyle mücadelede tam not aldı.

Çin’in Wuhan kentinde ortaya çıkan ve tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüsün ülkemizdeki etkileri de sürüyor. 10 Mart’ta ülkemizde ilk vakanın görülmesinin ardından gerekli tedbirleri alıp bu süreçte en çok ihtiyaç duyulan malzemelerden biri olan maske için Haliliye Belediyesi, ilçe genelinde oluşturdu bir çok noktada vatandaşlara maske dağıtımı yaptı.

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın talimatları doğrultusunda ilçe genelinde yapılan dezenfekte çalışmaları devam ederken, salgınla mücadelede büyük önem arz eden maske ile koruma yöntemi de yaygınlaştırılıyor. İlçenin farklı bir çok noktasında kurdukları stantlarla maske dağıtımını yapıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49