Öne Çıkanlar eyyübiye Yine Halkın İçinde mıllı bırlık ve kardeslık getirildi boks

Bu haber kez okundu.

Haliliye'de Ramazan bir başka güzel
Haliliye Belediyesi tarafından Ramazan Ayı kapsamında hazırlanan etkinliklerle Ramazan ruhu yaşatılmaya devam ediyor.
Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü tarafından ilçenin farklı noktalarında düzenlenen ve vatandaşlara unutulmaz bir Ramazan akşamının yaşatıldığı etkinliğin 3’üncüsü, Ulubatlı Mahallesi Turgut Özal Parkı’nda düzenlendi.
Yoğun katlımın gerçekleştiği etkinlikte Tasavvuf ekibi tarafından seslendirilen ilahiler ve semazenlerin gösterisi, vatandaşların büyük beğenisini topladı. Ramazan ruhunun yaşatıldığı alanda, vatandaşlara meyan şerbeti ve çeşitli ikramlar yapıldı. Çocuklara Osmanlı macunu ve pamuk şekerin dağıtıldığı ekinlikte, minikler maskotlar tarafından gönüllerince eğlendirildi.
Vatandaşların ilahilere eşlik ettiği Tasavvuf konserinde 11 Nisan Şanlı şehrin kurtuluşu da unutulmadı. Mehteran takımı tarafından “Yaşasın Urfalılar teslim olmadı” türküsü etkinlik alanında yükselirken, vatandaşlara unutulmaz bir akşam yaşatıldı.
TASAVVUF KONSERLERİ DÜZENLENMEYE DEVAM EDİYOR
Haliliye Belediyesi tarafından Ramazan Ayı dolayısıyla hazırlanan ve Teravih Namazı sonrası başlayacak etkinliklerin program takvimi ise şöyle devam edecek:
13 Nisan Çarşamba- Üzüm Parkı/Ahmet Yesevi Mahallesi
17 Nisan Pazar- Şehit. İ.Halil Yıldırım Parkı/Devteşti Mahallesi
20 Nisan Çarşamba- Hüseyin Peyda Parkı/İmambakır Mahallesi
24 Nisan Pazar- Şehit A.Oktay Günak Parkı/Süleymaniye Mahallesi
28 Nisan Perşembe- Ahmet Yesevi Parkı/Ahmet Yesevi Mahallesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49