Öne Çıkanlar urfa sanlıurfa Vali Erin urfahaber trafık kazası

Bu haber kez okundu.

Haliliye'de öğrencilere destek semineri
Haliliye Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın gençliğe önem verilmesi yönündeki talimatlarıyla çalışmalarını devam ettiriyor.

Gençlerin geleceğe emin adımlarla hazırlanması için Belediye bünyesinde bulunan Recep Tayyip Erdoğan Kültür Merkezi ile Bahçelievler Gençlik ve Eğitim Merkezinde öğrencilere ders çalışma ortamı sunuluyor. Kütüphane hizmeti ile nezih bir ortamda eksik konularını tamamlama şansı yakalayan öğrenciler, düzenli olarak yapılan deneme sınavlarıyla da kendilerini ölçe şansı yakalıyor. Sınava sayılı günler kala öğrencilerin ders çalışma maratonu artarken, Haliliye Belediyesi ve Halk Eğitim Merkezi ortaklığı ile öğrencilere destek semineri düzenlendi.

Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) öncesi uzman eğitmenler tarafından verilen seminerde, sınavda stres yönetimi konusunda öğrencilere bilgiler verildi. Öğrencilere stresi kontrol altına alma konusunda püf noktalar aktarılırken, gençlerin merak ettiği sorular da uzmanlar tarafından yanıt buldu.
Üniversite sınavı öncesi verilen eğitimin öneminden bahseden gençler, düzenlenene seminer nedeniyle Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’a ve emeği geçenlere teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48