Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor 1 yaralı

Bu haber kez okundu.

Haliliye'de kaybolan genç kız bulundu

Şanlıurfa'nın Haliliye İlçesine bağlı Bağlarbaşı mahallesinde yaşayan 14 yaşındaki Berfin E. her yerde aranıyor. Dün İkamet ettiği eve öğleden sonra ayrılan Berfin E. 2 gündür kayıp.

Ailesinin her yerde aradığı fakat ulaşamadığı 14 yaşındaki Genç kızın bulunamaması üzerine emniyet ekiplerine haber verildi. Emniyet ekiplerinin de harekete geçmesiyle genç kız, her yerde aranıyor.

Koyuyla ilgili Şanlıurfa Yeşilay şube başkanı Muharrem Çelik, Aile perişan halde kızların bulunmasını merak ederken, görenlerin bana haber vermelerini istedi.

Emniyet ekipleri yaptığı çalışma sonucunda genç kızın izine ulaştı. Genç Berfin ekipler tarafından koruma altına alındı.

Yapılan açıklamada “Bahsettiğimiz kız çocuğu bulunmuş başta Sayın valimiz Abdullah Erin bey'e emniyet müdürümüze ilgili olan ilgilenen tüm duyarlı arkadaşlara Bir Urfalı olarak teşekkür ediyorum.” İfadelerine yer verildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49