Öne Çıkanlar 1 yaralı valı Çok Sayıda Zırhlı Askeri Araç Hataya Sevk Edildi Karaköprüde sıkışmalı kaza Sancaktepespor 5-0 Şanlıurfaspor

Bu haber kez okundu.

Haliliye'de genç sulama kanalında boğuldu
Olay, Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesine bağlı Ulubağ Mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre, İsak M. isimli bir genç, arkadaşıyla birlikte Ulubağ Mahallesinde bulunan DSİ’ye ait sulama kanalına geldi
Sulama kanalının kenarında yürüyen ve iddiaya göre tiktok videosu çekmeye çalışan genç birden sulama kanalına düştü. O anları gören arkadaşı ise durumu sağlık, emniyet ve itfaiye ekiplerine bildirdi.
Olay yerine giden dalgıç polisler tarafından sudan çıkartılan gencin hayatını kaybettiği belirlendi. Gencin cansız bedeni otopsi için Şanlıurfa Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırılırken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49