Öne Çıkanlar urfa sosyal medya Başkan Beyazgül erın sehıt

Bu haber kez okundu.

Haliliye Belediyespor Kulübü bünyesindeki sporcular başarıdan başarıya koşuyor.
HALİLİYELİ SPORCU AY YILDIZLI BAYRAĞI ROMANYA’DA DALGALANDIGençliğe ve spora önem veren Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın talimatlarıyla çalışmalarını yürüten Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğüne bağlı Spor Birimi ile yetişen gençler başarıya doymuyor. Düzenlenen birçok şampiyonada yer alan ve başarılı performanslarıyla göz dolduran Haliliye Belediyespor Kulübü bünyesinde yetişen sporcular, Romanya’dan madalya ile dönüyor.
Romanya’nın başkenti Bükreş’te düzenlenen Paralimpik (Bedensel Engelliler) Bilek Güreşi Avrupa Şampiyonasında, Haliliye Belediyespor Kulübü Sporcusu Abdulsamet Ocakoğlu da ter döktü. Başarılı bir performans sergileyen Abdulsamet Ocakoğlu, rakiplerini geride bırakarak Altın Madalya kazandı.
Ay yıldızlı Türk bayrağını Romanya’da dalgalandıran Haliliyeli Sporcu Abdulsamet Ocakoğlu, başarısıyla kentin gururu oldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48