Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor 1 yaralı

Bu haber kez okundu.

Haliliye Belediyesinden Gençlere Moral ve Motivasyon Eğitimi
Eğitime ve gençliğe önem veren Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın talimatlarıyla çalışmalar devam ediyor.
Gençliğe yönelik faaliyetler artırılırken, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü düzenlediği eğitim seminerleriyle öğrencilere destek oluyor. Bu kapsamda “Başarıda Moral ve Motivasyon” konulu seminer ile Eğitimci Yazar Dr. Halit Ertuğrul, 11 farklı okulda gençlerle buluştu. Düzenlenen seminer ile Dr. Halit Ertuğrul, öğrencilere başarıya ulaşmanın yollarını anlattı. Öğrencilerin ve okul yöneticilerinin büyük ilgi gösterdiği seminerde Dr. Halit Ertuğrul, başarılı ve mutlu bir yaşamı, ebeveyn-çocuk ilişkisi üzerine yaptığı sunumunu kendi hayat hikayesinden verdiği örneklerle pekiştirdi.
Semineri ilgiyle dinleyen öğrenciler, program sonunda Dr. Halit Ertuğrul’a kitaplarını imzalattı. Merak ettikleri soruların da yanıtını alan gençler, düzenlenen seminer nedeniyle Haliliye Belediyesine ve Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’a teşekkürlerini iletti.
Eğitime verdiği destekten ötürü Başkan Mehmet Canpolat’a teşekkür eden Eğitimci Yazar Dr. Halit Ertuğrul ise, “Haliliye Belediyesinin ve Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın eğitime desteğine bizzat şahit oldum. Çok teşekkür ediyorum, inşallah bir dahaki gelişimizle yine hasretle kucaklaşırız” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49