Öne Çıkanlar buyuksehır sanlıurfa Başkan Kuş Başkan Kuş: Geleceğe bırakacağımız en büyük miras Türkiye Cumhuriyetidir Akabede araç takla attı

Bu haber kez okundu.

Haliliye Belediyesinden Devteştiye okuma salonu
Haliliye Belediyesi’nin Devteşti Mahallesine yaptırdığı okuma salonunun açılışı gerçekleştirilerek gençlerin hizmetine sunuldu. Açılış törenine Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat yanı sıra Haliliye kaymakamı Serap Özmen Çetin.Ak parti MKYK üyesi Vildan Polat, Belediye Meclis Üyeleri, Ak Parti İlçe Teşkilatı üyeleri ve vatandaşlar katıldı.
Haliliye Belediyesi, nüfus yoğunluğunun olduğu Devteyşti Mahallesine de bir Okuma Salonu kazandırdı. Gençlerin üniversite sınavına daha emin adımlarla hazırlanması için Devteyşti Okuma Salonu, 100 kişi kapasitesiyle faaliyete sunuldu. Sessiz ve nezih ortamıyla ders çalışmak için gençlerin uğrak adreslerinden biri olacak olan Devteyşti Okuma Salonu, 08.00 ile 17.00 saatleri arasında hizmet verecek.
Okuma Salonunun açılışında konuşan Başkan Mehmet Canpolat “Devteyşti Mahallemiz, Şanlıurfa’nın ve Haliliye’nin en büyük Mahallesi. Yaklaşık 60 bine yakın nüfusu var. Mahallemiz nasıl ki, 2019 öncesi bizim için önemliydiyse, söz vermiştik. Bütün hizmetler ilk buradan başlayacak, fark kalmayacak diğer mahallelerden demiştik. Şu anda 2022’deyiz ve fark kalmadı. Gençliğe yatırım, geleceğe yatırım sloganı ile hareket ediyoruz. Yaş sınırı gözetmeksizin, Okuma Salonlarımız ile milletimize hizmet etmek istiyoruz. Devteyşti Mahallemize devasa bir yeşil alan demiştik, Millet Bahçemiz yüzde 99 oranında bitti. Cumhurbaşkanımızın inşallah buraya teşriflerinde açılışını yapmış olacağız. Buraya hastane sözü vermiştik, bu ay sonuna kadar poliklinik hizmetleri başlamış olacak. Bölgemiz daha güvenli hale gelsin demiştik, Haliliye’mize İlçe Emniyet Müdürlüğü yakışır demiştik, Ahmet Yesevi Mahallemizde de kazı çalışmaları başladı. Şu anda da, Devteyşti Okuma Salonumuzdayız. İlçe Müftümüzle burayı Okuma Salonu’na çevirelim dedik. Ne yapıyorsak gençlik için, gelecek için yapıyoruz. İnşallah bu hususla ilgili bizler de Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın izinde, AK Belediyecilik yolunda sizlere hizmet etmeye gayret edeceğimizi, gönüllerde olmaya devam edeceğimizi ve en önemlisi dualarınıza talip olduğumuzu ifade eder, teşekkür ederim.”
Kaymakamı Serap Özmen Çetin, “Bu açılış çok önlemli bir haftada yapılıyor. Bu hafta Öğretmenler Günü. Bu açılışın bu hafta yapılması açılışa anlam katıyor. Eğitim bizim öncelikli alanlarımızdan. Şanlıurfa genç bir nüfusa sahip, eğitime her geçen yıl çok daha fazla önem vermemiz gerektiğini bilicinde olmamız gerekiyor. Belediye Başkanımıza, Devteyşti Mahallemize böyle bir alan açtığı için teşekkür ediyorum. Okuma Salonumuzun hayırlı olmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.
Açılış konuşmalarının ardından Devteyşti Okuma Salonu kurdelelerin kesilmesiyle hizmete sunuldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49