Öne Çıkanlar Ahmet Demir sosyal medya Sağlık Bakanlığından 143 ilacın pasife alınmasıyla ilgili açıklama Zabıta Haftasını Kutladı elektrık

Bu haber kez okundu.

Haliliye Belediyesi tedbiri elden bırakmıyor
Haliliye Belediyesi, Kovid-19 salgınına karşı yürüttüğü çalışmaları sürdürüyor.
Temizlik İşleri Müdürlüğü, salgının hayatımıza girdiği günden bu yana çalışmalarını titizlikle yürütüyor. Pandemi sürecinde kurduğu stantlar ile kendi ürettiği maskeleri vatandaşlara ulaştıran Haliliye Belediyesi, vakalarda düşüşün görüldüğü bugünlerde de tedbiri elden bırakmıyor.
Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın talimatıyla Haliliye halkı için canla başla çalışmalarını sürdüren ekipler, bankamatik ve otobüs duraklarında dezenfeksiyon çalışmaları yapıyor. Vatandaşların yoğun olarak kullandığı noktaları dezenfekte ederek tedbirleri üst seviyede tutan ekipler, köpüklü su ile sokak, cadde ve kaldırım yıkamalarını da devam ettiriyor.
Temizlik Müdürlüğünden yapılan açıklamada ise yıkama çalışmaları ve dezenfekte işlemlerinin belirli aralıklarla devam ettirileceği kaydedildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49