Öne Çıkanlar urfa sosyal medya Başkan Beyazgül erın sehıt

Bu haber kez okundu.

Haliliye Belediyesi Süreyi Bir Yıl Daha Uzattı

Haliliye Belediyesi, 2015 yılında ilk imzaladığı Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı 3 sevgi evinin kira giderlerinin karşılanması hizmetini 1 yıl daha uzattı. Şanlıurfa Valiliğinde düzenlenen protokol yenileme törenine Vali Abdullah Erin, Başkan Fevzi Demirkol ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hasan Bilici katıldı.

Törende konuşan Başkan Demirkol, kurulduğu günden bugüne sevgi evlerinde kalan çocuklara el uzattıklarını söyledi. Haliliye Belediyesi olarak 3 sevgi evinin 1 yıl daha kira giderlerini karşılayacaklarını kaydeden Başkan Demirkol, “Haliliye Belediyesi olarak Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğümüz bünyesindeki 3 sevgi evinin kirasını, kurulduğu günden bu tarafa karşılıyoruz. Ayrıca, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğümüzün bu sevgi evlerinde kalan çocuklarımızla ilgili çeşitli etkinlik ve faaliyetlerimiz oluyor. Sevgi evlerinde kalan çocuklarımıza, anasızlığı, babasızlığı hissettirmemek için elimizden geldiğince işbirliği yapıyoruz. Bu anlamda bu işbirliğimiz ve onlara olan sevgimiz, muhabbetimiz devam edecektir. Bu vesileyle Sayın Valimiz Abdullah Erin beyefendiye teşekkür ediyorum. Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Sayın Hasan Bilici’nin şahsında kurum çalışanlarının hepsine teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Vali Abdullah Erin’de, yapılan hizmetten dolayı Başkan Fevzi Demirkol’a teşekkür ederek, çocukların artık kendilerini yurt ortamında değil, ev ortamında hissettiklerini söyledi. Vali Erin, “Belediyemize teşekkür ediyoruz. Sosyal anlamda çok önemli hizmetlere imza atıyorlar. Bunun için belediye başkanımızın şahsında emeği geçen tüm kardeşlerimize teşekkür ediyoruz. Şanlıurfa’da sevgi evleri olarak tabir ettiğimiz 14 tane evimiz var. Geçen sene de, Fevzi başkanımız 3 evimizin ev kirası ve giderlerinin karşılanması için protokol imzalamıştır. Bu yılda yenilemiş oluyoruz. Burada kalan çocuklarımıza, birer ev ortamı oluşturacak, kendilerini evlerinde hissetmelerini sağlayacak bir hizmetin sunulmasını yönelik önemli katkıları oldu. Toplum adına gerçekleştirilen bu hizmet çok anlamlı ve bunun için tekraren başkanımıza teşekkür ediyoruz. Başarılı hizmetlerinin devamını diliyoruz. Allah kendisinden razı olsun” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından 3 sevgi evinin kiralarının 1 yıl daha karşılanması için hazırlanan yenileme protokolü; Vali Abdullah Erin, Başkan Fevzi Demirkol ve İl Müdürü Hasan Bilici tarafından imzalandı.

Öte yandan Haliliye Belediyesi, sevgi evlerinde kalan çocuklara yönelik çeşitli zamanlarda çeşitli bölgelere geziler düzenlemiş, Başkan Fevzi Demirkol’da her fırsatta çocuklarla bir araya gelmişti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48