Öne Çıkanlar urfa Başkan Beyazgül sosyal medya erın bakan

Bu haber kez okundu.

Haliliye Belediyesi, Öğrencileri hayallerine kavuşturuyor

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın ‘her alanda gençlerimizin yanında olacağız’ sloganıyla başlattığı eğitim seferberliği, her alanda hız kesmeden devam ediyor. Bu doğrultuda Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, özel yetenek parkur sınavıyla öğrenci alan BESYO için kurs açtı. Ücretsiz olarak hayallerindeki üniversitelere hazırlanan gençler için açılan kurs eğitimleri ise 11 Nisan Stadyumunda gerçekleştiriliyor.

Kendilerine sağlanan imkandan dolayı Haliliye Belediyesine teşekkür eden gençler, “Bize bu imkanı sağladığı ve destekçimiz olduğu için Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat ve hocalarımıza teşekkür ediyoruz. Burada açılan kurstan tamamen ücretsiz şekilde yararlanıyoruz” ifadelerini kullandı.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünden yapılan açıklamada kurs kayıtlarının devam ettiği, 4442263 numaralı Haliliye Belediyesi İletişim Merkezinden detaylı bilgilerin alınabileceği ifade edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48