Öne Çıkanlar Vali Erin trafık kazası memurlara ve işçilere toplu para iadesi müjdesi geldi. abıt demır oto alım satım

Bu haber kez okundu.

Haliliye Belediyesi Duyurdu: Son Gün 31 Mayıs

2022 yılı Emlak, İlan- Reklam ve Çevre Temizlik Vergisi birinci taksit ödemelerinde 31 Mayıs’ın son gün olduğunu hatırlatan Mali Hizmetler Müdürlüğü Emlak Gelirler Birimi, vatandaşların mağdur olmamaları için son günü beklemeden ödemelerin yapılması konusunda bilgilendirmede bulundu.

Mali Hizmetler Müdürlüğü Emlak Gelirler Birimi, mükelleflerin cezalı duruma düşmemesi için 31 Mayıs’a kadar ödemelerini gerçekleştirmesi gerektiğini aktardı.

Ödemelerin yapılacağı vezne noktaları şu şekilde:

Recep Tayyip Erdoğan Kültür Merkezi

Haliliye Belediyesi Ek Hizmet Binası

Karakoyun İş Merkezi

Devteyşti Haliliye Camii Yanı

Haliliye tapu Müdürlüğü

Karşıyaka Zabıta Müdürlüğü

1’inci Toplanma Merkezi Karşısı

İNTERNETTEN ÖDEME KOLAYLIĞI

Haliliye Belediyesi, taksit ödemeleri için vatandaşlara internet kolaylığı da sunuyor. Mükelleflerin, “https://webportal.haliliye.bel.tr” adresinden ödemelerini “T.C. Kimlik Numara ile Tahsilat” bölümünden gerçekleştirilebileceği aktarıldı.

HAFTASONU DA ÖDEME YAPILABİLECEK

Ödemeler için her türlü kolaylığı sunan Haliliye Belediyesi, Emlak-ÇTV, İlan ve Reklam vergisi ödemeleri için Haliliye Belediyesi Ek Hizmet Binasında yer alan veznenin ise haftasonu da hizmet vereceğini duyurdu. 28 ve 29 Mayıs tarihlerinde vatandaşlara hizmet verecek olan vezneden, ödeme yapılabilecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48