Öne Çıkanlar Sancaktepespor 5-0 Şanlıurfaspor Çok Sayıda Zırhlı Askeri Araç Hataya Sevk Edildi Karaköprüde sıkışmalı kaza Başkan Beyazgül 1 yaralı

Bu haber kez okundu.

Halfetililer dernek başkanı Karayılan oldu
ABDULLAH YİĞİT-GAZİANTEP
Yapılan Kongreye Gaziantep Halfetililer Derneği Kurucu Genel Başkanı Mehmet Erdoğan , Şanlıder Başkanı Mustafa İsmet Erdoğan, Gaziantep İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Mehmet Karayılan , Araban İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Karayılan ve çok sayıda Halfetili İş Adamları, Halfetililer ve Delegelerin katılımı ile yapıldı.
Kongrede kurucu Genel Başkan Mehmet Erdoğan Onursal Başkan seçildi .
Yeni Seçilen Gaziantep Halfetililer Derneği Genel Başkanı Yasin Karayılan ise kongre sonrasında yaptığı teşekkür konuşmasında şunları söyledi .
Genel Başkan Karayılan,"Öncelikle sayın değerli Halfetili hemşehrilerim beni bu göreve layık gördüğünüz için hepinize tek tek teşekkür ediyorum .kurucu genel başkanımız Mehmet Erdoğan`ın şimdiye kadar derneğimizi en iyi yere getirdiğini Gaziantep ilimizde Halfetili hemşehrilerimizi her zaman birlik ve beraberlik içinde dernek catısı altında topladığı için teşekkür ediyorum .bizde yeni yönetim kurulu üyelerimiz ile beraber Gaziantep ilimizde her zaman Halfetili hemşehrilerimizin yanında olacağız. telefonlarım 24 saat açık her zaman hemşehrilerimin hizmetinde olacağım Gaziantep ilimizde yaşayan Halfetililer olarak birlik ve beraberlik içinde her zaman bir araya geleceğiz etkinlikler yapacağız ,yeni projeler yapacağız ,öğrencilerimize burs vereceğiz.
Görevi aldığımız şuandan itibaren her hemşehrimizin dertleriyle dertlenecek sevinçlerine ortak olacağız derneğimizin bürokrasi siyasi stk lar tüm kurum ve kuruluşlarla irtibatını güçlendirmek için elimizden geleni yapacağız. derneğimizin Gaziantep'te yaşayan 80.000 kadar büyük ve önemli bir kitleyi temsil ettiğinin bilincinde olup ona göre hareket ederek çalışmalarımızı başlatacağız dernek üye sayısını artırarak daha aktif olacağız değerli hemşehrilerimiz inşallah sizlerin desteği cenabı hakkın yardımlarıyla derneğimizin çıtasını yükselterek daha iyi yerlere getireceğimizden emin olunuz Halfetili olmak bir ayrıcalıktır" dedi.
Kongre sonrası birlik ve beraberlik içinde toplu fotoğraf çekimi ile son bulundu .

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49