Öne Çıkanlar Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi sosyal medya ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı 1 yaralı

Bu haber kez okundu.

Halfeti’de yöresel yemekler buluşması
Halfeti MYO binasında gerçekleşen etkinlikte Şanlıurfa ve Mersin’e özgü yöresel yemekler,akademisyen ve şefler öncülüğünde öğrenciler tarafından hazırlandı.
Halfeti MYO öğrencileri tarafından Şanlıurfa yöresel yemekleri, çiğ köfte, içli köfte, mercimek köftesi, patlıcan kebabı, soğan kebabı ve şıllık tatlısı, Toros Üniversitesi MYO öğrencileri tarafından da humus, tantuni, sıkma, gözleme, batırık, cezerye ve kerebiç tatlısı yapıldı.
Ayrıca etkinliğe Mersin’den gelerek katılan şefler Ahmet Savaş ve Salih Sancartarafından çeşitli workshoplargerçekleştirilerek,öğrencilerin mesleki gelişimleriaçısından büyük bir fırsat sunulmuş oldu.
Halfeti MYO Müdürü Öğr. Gör. Dr. Mehmet Fatih Kayran, Toros Üniversitesi öğrencileri ve akademisyenlerini Halfeti MYO’da ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.Bu tür etkinliklerle sağlanan üniversiteler arası iş birliklerinin, öğrencilerin ve mutfak kültürünün gelişiminekatkı sağladığına vurgu yaptı. Bu anlamda etkinliğe katılımları ile destek veren Toros Üniversitesi Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Kamuran Öztop’a teşekkür etti. Kayran aynı zamandaetkinliğe emek veren akademisyenler, şefler ve öğrencilere deteşekkürlerini iletti.
Etkinliğe,Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Ali Çullu, Ziraat Fakültesi Toprak Bilimi ve Bitki Besleme Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ali Volkan Bilgili, Halfeti Halk Eğitim Müdürü Sabahattin Korkmaz ve Halfeti İlçe Tarım ve Orman Müdürü Akan Akmeşe katıldı.
Program, Yöresel Yemekler Buluşması katılımcı akademisyen ve şeflere plaketverilmesi ile sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49