Öne Çıkanlar urfa sosyal medya Başkan Beyazgül erın sehıt

Bu haber kez okundu.

Halfeti’de Gençler bağımlılığa hayır dedi
Halfeti Anadolu Lisesinde düzenlenen çalıştaya, İl Müftüsü Ramazan Tolan, Araştırma ve Geliştirme (AR-GE) üyesi Muharrem Çelik ile öğretmenler ve öğrenciler katılım sağladı.
İl Müftüsü Ramazan Tolan, öğrencilere yaptığı konuşmada; ‘’geleceğinize emin adımlarla gitmek için kendinizi ruhen ve bedenen her türlü kötü ve zararlı alışkanlıklardan uzak tutmanız gerekiyor.’’ ifadelerini kullandı
Araştırma ve Geliştirme üyesi Muharrem Çelik ise, madde bağımlılığına dikkat çekerek, arkadaş çevresinin çok önemli olduğunu belirtti. Çelik, madde bağımlılığından uzak durmak için ‘’hayır’’ deme bilincinin olması gerektiğini söyledi.
Çalıştaylar, kentin tüm noktalarına yayılması hedefleniliyor. Daha sonra hazırlanacak olan raporlar, yetkililerle paylaşılacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48