Öne Çıkanlar urfa sosyal medya Başkan Beyazgül erın bakan

Bu haber kez okundu.

Halfeti’de Cinnet Geçiren Almancı Öldü
Şanlıurfa’nın Halfeti ilçesinde Almancı karısını ve çocuklarına tabancayla vuran kendisin ide hükümet konağının 2. Katından aşağı bırakan ve  Ağır yaralanan Baba tedavi gördüğü hastanede öldü.
 
Gecen hafta  Halfeti ilçesi Seldek köyünde meydana gelen  olayda Almanya’dan gelen Büyükertaş ailesi gece bilinmeyen bir nedenle kavga etti. Baba Yasin Büyükertaş silahlı karısını ve 2 oğluna kurşun yağdırdı.. Büyükertaş’ın karısı Fatma(25) ve 4 yaşında oğlu Devran olay yerinde yaşamlarını yitirirken durumu ağır olan 3 yaşındaki kızı Rojda hastanede yaşanaını yitirdi.  kaldırıldı.. Baba Yasin Büyükertaş jandarma tarafından gözaltına alındı. Baba Büyükertaş Halfeti hükümet konağından intihara kalkışarak kendini 2. Kattan aşağıya attı. Hastaneye kaldırılan Baba Yasin Büyükertaş’ın tedavi gördüğü Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma hastanesine bugün öldü. Büyükertaş Seltek köyünde eşi ve çocuklarının yanında defin edildi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48