Öne Çıkanlar Sancaktepespor 5-0 Şanlıurfaspor Çok Sayıda Zırhlı Askeri Araç Hataya Sevk Edildi Karaköprüde sıkışmalı kaza 1 yaralı Başkan Beyazgül

Bu haber kez okundu.

Güvenç, Hastanede Aileyi Ziyaret Etti
Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, akşam saatlerinde Ceylanpınar ilçesinde meydana gelen olayın ardından Mehmet Akif İnan Hastanesine giderek Kahraman ailesini ziyaret etti.
 
Hayatını kaybeden Şükrü Kahraman’ın eşi ile görüşen Vali Celalettin Güvenç, acılı eşine baş sağlığı dileğinde bulundu. Doktorlardan bilgi alan Vali Güvenç, Mehmet ve Ahmet Kahraman’ın durumlarının iyi olduğu ve taburcu edildikleri bilgisi verildi.
 
Mehmet Akif İnan Hastanesinde, olayda hayatını kaybeden Şükrü Kahraman’ın eşi ile bir süre görüşen Vali Celalettin Güvenç, görüşmenin ardından hastanenin morgundan alınan Şükrü Kahraman’ın cenazesini Ceylanpınar ilçesine uğurladı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49