Öne Çıkanlar sosyal medya Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi 1 yaralı sergı

Bu haber kez okundu.

Gürpınar Ekinci ile Kirve oldu

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci'nin yeğeni, Viranşehir'in Sağ siyasetini. Duayen İsmi Mehmet Ekinci'nin torunu Nusret Ekinci sünnet edildi. İlçenin Alakonak mahallesinde yapılan sünnet düğününe Ak parti Şanlıurfa Milletvekili Kasım Gürpınar, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı. Düğünde Ak parti Şanlıurfa Milletvekili Kasım Gürpınar, Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci'nin sünnet olan yeğenine kirvelik yaptı. Gürpınar, memlekete hayırlı bir evlat olmasını temenni ederken, böylesi birgünde kirve olmanın kendisini mutlu ettiğini ifade etti.

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci ise bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan herkese teşekkür etti. Ekinci, "Milletvekilimiz Sayın Kasım Gürpınar bizleri kırmayıp düğümğze katıldığı için teşekkür ediyorum. Bizleri kırmayıp yeğenime kirve oldu. Sayın Milletvekilimiz ile Kirve olmak bizleri çok mutlu etti. Bizleri bugünde yalnız bırakmayan herkese çok teşekkür ediyorum. Allah hayırlara vesile etsin" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49