Öne Çıkanlar Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor Arap Dünyası İşadamları Heyetini Kabul Etti 1 yaralı sergı

Bu haber kez okundu.

Gürler’in İlahileri Viranşehirlileri Mest Etti

Viranşehir Belediyesinin ‘Mevlid-i Nebi Haftası’na özel Kültür ve Sanat Merkezi Amfi tiyatroda düzenlediği konserde sahne alan İlahi sanatçısı Muzaffer Gürler, etkinliğe katılanlara unutulmaz bir gece yaşattı.

Duygu dolu anların yaşandığı geceye, İlçe Kaymakamı Önder Çengel, Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, eşi Sibel Ekinci, AK Parti Viranşehir İlçe Başkanı Ali Tekin, Belediye Başkan yardımcıları, Belediye meclis üyeleri, Belediye birim müdürleri ve personelleri ile çok sayıda kişi katıldı.

Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayan etkinlik, İlahiyatçı-Yazar Faysal Vuran’ın ‘Mevlid-i Nebi’ konulu sohbeti ile devam etti.

Daha sonra alkışlar eşliğinde sahne alan İlahi sanatçısı Muzaffer Gürler, Türkçe, Kürtçe ve Arapça söylediği birbirinden güzel ve duygu yüklü ilahilerle izleyenleri kendisine hayran bıraktı.

Seyircilerin de zaman zaman sanatçıya eşlik etmesi ile duygu dolu saatlerin yaşandığı gecede, bazı vatandaşların gözyaşlarına hakim olamadığı görüldü.

Söylediği eserleriyle milyonların beğenisini ve takdirini kazanan Muzaffer Gürler, Peygamberler şehri ve Sabır diyarında olmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Mevlid-i Nebi haftası etkinlikleri kapsamında kendisini Viranşehirlilerle buluşturan Belediye Başkanı Salih Ekinci’ye teşekkür etti.

Konseri vatandaşlarla birlikte izleyen Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci ise, programın sonunda etkinliğe katılan herkese teşekkür ederek, Muzaffer Gürler’in yürekten seslendirdiği ilahilerle kendilerini adeta mest ettiğini söyledi.

Başkan Ekinci, Kültür, Sanat ve Sosyal etkinliklerinin devam edeceğini kaydetti. Kaymakam Önder Çengel ve Başkan Salih Ekinci, etkinlik sonrası sanatçı Muzaffer Gürler ve programa konuşmacı olarak katılan İlahiyatçı-Yazar Faysal Vuran’a günün anısına hediye sunarak, katılımlarından dolayı teşekkür etti.

Yaklaşık 3 saat süren program, Din Hizmetleri Uzmanı Ömer Faruk Taşçı’nın kapanış duası ile sona erdi.

Konsere katılan vatandaşlar ise, Mevlid-i Nebi haftası ruhuna uygun bir şekilde düzenledikleri ilahi konserden dolayı Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci’ye teşekkür ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49