Öne Çıkanlar sosyal medya Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor sergı Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi 1 yaralı

Bu haber kez okundu.

Gülsoy, güven tazeledi
Abdullah Yiğit
Katılanlar: Şanlıurfalılar Federasyonu Başkanı Prof. Dr. M.Tevfik Gülsoy, Ak Parti Gaziantep Milletvekili Avukat Müslüm Yüksel, ŞANDER Başkanı Mahmut Haz, ŞANFED Genel Sekreteri Mehmet Erdoğan, Gaziantep Halfetililer Derneği Başkanı Nihat Arslan, Birecikliler Derneği Başkanı Attila Gülsoy, Kendirciler Derneği Başkanı Mehmet Kendirci, Suruçlular Derneği Başkanı Nebi Kaplan, Bozovalılar Derneği Başkanı Ahmet Dinçoğlu, Stk Temsilciler, İş Adamları ve Şanlıurfalılar katıldı.
Şanlıurfa Federasyonu 1 olağan kongresinde Divan Başkanı Yusuf Ziya Güzel, Üyeler ise Avukat Sabri Sayan, Hüseyin Yıldırım, Ahmet Güzel ve İbrahim Polat.
Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasından sonra Şanlıurfalılar Federasyonun yapmış olduğu faaliyetlerin açıklamasından sonra Açılış Konuşmasını Şanlıurfalılar Federasyonu Başkanı Prof. Dr. M.Tevfik Gülsoy Yaptı.
Gülsoy, özellikle hepinize çok çok teşekkür ediyorum. Yeniden beni başkan seçtiğiniz için. Ben divana sizlere ve katılımcılara ve sayın vekilimize teşekkür ediyorum.
Gülsoy, Şanlıurfalıların sözünü Urfalıların söyleyeceğini hiç kimsenin Urfalıların sözünü ben söylerim deme hak kınada haddin ede sahip olmadığını vurguladı. Ben değil biz olacağız her zaman hepimiz birlik içinde .
Gülsoy, Şanlıurfa için şimdi birlik zamanı diyoruz. Şanlıurfalılar olarak birlik ve beraberlik içinde olmaya devam edeceğiz, federasyon kapımız herkese açık olacak. Daha güzel etkinliklerde beraber olacağız bundan sonra yoğun bir çalışma programlarımız olacak. Yeni yönetim kurulu üyelerimiz ülkemize, Gaziantep ilimize ve Şanlıurfalı ilimize hayırlı uğurlu olsun dedi.
Ak Parti Gaziantep Milletvekili Avukat Müslüm Yüksel ise Şanlıurfalılar Federasyonun birlik ve beraberlik için önemli olduğunu. Gazi şehre daha çok katkının sağlanmasını üretim ve istihdamda Urfalılara büyük görevler düştüğünü günün 24 saatinde Gazianteplilerin ve hemşerilerinin hizmetinde bulunduğunu dile getirerek. Şanlıurfalılar Federasyonu Başkanı Prof. Dr. M.Tevfik Gülsoy ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı uğurlu olsun dedi.
Kongre sonrasından Şanlıurfalılar Federasyonu ve katılımcılar toplu halde fotoğraf çekimi ile son buldu

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49