Öne Çıkanlar Sancaktepespor 5-0 Şanlıurfaspor Çok Sayıda Zırhlı Askeri Araç Hataya Sevk Edildi Karaköprüde sıkışmalı kaza 1 yaralı Başkan Beyazgül

Bu haber kez okundu.

Gülel  Ailesinin mutlu günü

İş Adamı Mahmut Gülel, Özel bir mekanda düzenlenen tören ile Oğlu Erkan Gülel’i evlendirdi. Düzenlenen Düğün törenine Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Hayrettin Cidir, Cumhuriyet Halk Partisi Basın Yayın ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Şanlıurfa İl Başkan Yardımcısı C.Cahit Coşkun Cumhuriyet Halk Partisi Siverek Belediye Meclis Üyesi Ramazan Gülel, Çalışan Gazeteciler Başkanı Tahir Gülebak, Siyasi Parti İl ve İlçe Başkanları, Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri, Gülel, ailesi ile çok sayıda davetli katıldı.

Düğün törenine katılan davetlilere Şanlıurfa’nın yöresel yemekleri ikram edildi. Düzenlenen Tören ile hayatlarını birleştiren Erkan Gülel ve Fazilet Yücel Çiftinin resmi nikahını Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, kıyarken, Genç çiftin nikah şahitliğini Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Hayrettin Cidir, DEVA Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Ahmet Tüysüz, MHP Siverek İlçe Başkanı Mustafa Fettahlı, Gülel, Ailesinin aile büyüğü Ramazan Gülel, İş Adamı Nesip Beyret ile diğer yetkililer yaptı.

Düğen sonrası açıklama yapan Damadın babası İş Adamı Mahmut Gülel, Bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayarak düğün törenlerine katılan tüm davetlilere teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49