Öne Çıkanlar Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi sosyal medya ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı sanlıurfaspor

Bu haber kez okundu.

GRUP DERGAH VE ABDURRAHMAN ÖNÜL KONSER VERDİ
Arabada Sinema Günleri, Arabada Konser Günleri, Şanlıurfa Edebiyat Günleri, Kültür Günleri derken Şanlıurfalılar dün gecede Tasavvuf Günleri'nde ilahilere doydu.

Tasavvuf konserini Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül Eşi Betül Beyazgül ile baştan sona dinledi. Başkan Beyazgül'e Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Mahmut Uçmak ile ilgili şube müdürleri eşlik etti.

Büyükşehir Belediyesi Akıllı Şehircilik ve İnovasyon Şube Müdürlüğünün düzenlediği etkinlikte kendilerine tasavvuf tadında bir gece yaşatan Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ve genç ekibine teşekkür eden Şanlıurfalılar, etkinliklerin devam etmesi temennisinde bulundu.

Yeni normal sürecinde alınması gereken tüm önlemleri alarak çok farklı kültürel etkinliklere ev sahipliği yaptıklarını ifade eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül "Hayat bir taraftan devam edecek. Biz de yeni normale uygun etkinliklerimize devam edeceğiz" dedi.

BAŞKAN BEYAZGÜL: AYİNESİ İŞTİR KİŞİNİN LAFA BAKILMAZ

Bu gece Grup Dergah'a ve Abdurrahman Önül'e bu muhteşem gece için teşekkür ediyoruz. Tarihin, turizmin başkenti olan Şanlıurfa bir de müziğin ve kültürün başkentidir. Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz. Biz de bu sözden yola çıkarak her gün bunu ispat ediyoruz. Etkinliklerimizin tamamında pandemi kurallarına uyuyoruz. Maske+Mesafe ve hijyen diyoruz. Çünkü bir taraftan da hayat devam ediyor. Biz içine kapanıp karamsarlığa düşmeyeceğiz" dedi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'ün davetlisi olarak kente gelen ve Şanlıurfalılarla buluşmaktan memnuniyet duyduğunu ifade eden Tasavvuf Sanatçısı Abdurrahman Önül ise "Zor zamanlar geçirdiğimiz bu dönemde Şanlıurfalılara böylesi bir geçe yaşattığı için Büyükşehir Belediye Başkanımız Beyazgül ve genç ekibine teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül gecenin anısına hem Grup Dergah'ın üyelerine hem de ardından sahne alan Abdurrahman Önül'e bir mırra takımı takdim etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48