Öne Çıkanlar Yine Halkın İçinde mıllı bırlık ve kardeslık getirildi boks restore

Bu haber kez okundu.

Görev Değişikliği
Şanlıurfa Ülkü Ocakları İl Başkanlığı görevini yürüten Emin Özkutlu, Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz'un katılımlarıyla İl Başkanlığı görevini Mustafa Nargülü’ye devretti. Şanlııurfa Ülkü Ocakları İl Başkanlığı binasında yapılan devir teslim töreninde Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz, Şanlıurfa Ülkü Ocakları Eski İl Başkanları ve çok sayıda ülkücü genç hazır bulundu. Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz, yaptığı konuşmada Eski İl Başkanı Emin Özkutlu'ya yaptığı faaliyetler, Ülkü Ocaklarının asli vazifesi olan eğitim ve kültürel faliyetlerin yerine getirilmesinde gösterdiği büyük gayret için ve bir serhat şehri olan Şanlıurfa’da Ülkü Ocaklarının şanlı bayrağını dalgalandırırken göğsümüzü kabartmasından dolayı teşekkür etti. Eski İl Başkanı Özkutlu ise konuşmasında, yaptıkları faaliyetlerde birlikte hizmet veren tüm yönetimindeki arkadaşlarına, gecesinden gündüzünden fedakârlık yapan Ülkü Ocaklı gençlere, her anlamda yardımlarını esirgemeyen dava büyüklerine ve değerli Şanlıurfalılara teşekkür ettiğini ifade etti. “3 Mart 2011 Tarihinden bugüne yürüttüğümüz görevde davamıza durmadan, yıkılmadan ve başarma gayreti ile hizmet ettik. Bugünden sonrada yine davamızın emrindeyiz.” dedi. Ülkü Ocakları İl Başkanlığı görevine getirilen Mustafa Nargülü ise “Ülkü Ocaklarına elimizden geldiği kadar hizmet etmek için göreve geldim. Bugüne kadar sayısız hizmetlerde bulunmuş Emin Özkutlu Başkanımdan Allah razı olsun. Ondan aldığım bu bayrağı daha yükseklere taşımak için arkadaşlarımızla beraber gecemizi gündüzümüze katarak çalışmaya söz veriyorum” dedi.
 
Devir teslim törenin ardından Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz yapmış olduğu başarılı çalışmalardan ötürü Emin Özkutlu’ya bir plaket takdiminde bulundu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49