Öne Çıkanlar urfa sosyal medya Başkan Beyazgül erın bakan

Bu haber kez okundu.

Göğsüne Kurşun İsabet Etti
Şanlıurfa’nın Ceylanpınar İlçesinde 30 yaşındaki inşaat işçisi Ahmet Seyyar Suriye tarafından atılan bir kurşunun göğsüne isabet etmesi sonucu ağır yaralandı.
 
İş savaşın sürdüğü Suriye’nin Haseki Kentine bağlı Resualayn ilçesinde  El Nursa Cephesi ile PKK’nın bu ülkedeki kolu olan PYD arasında devam eden çatışmalarda Sınır aşan mermi Şanlıurfa’nın Ceylanpınar İlçesinin Bahçelievler Mahallesinde 30 yaşındaki inşaat işçisi Ahmet Seyyar’a isabet etti. Kanlar içersinde yere yığılan inşaat işçisi çalıştığı inşaattaki işçi arkadaşlarının bildirmesi üzerine olay yerine gelen ambulansla Ceylanpınar Devlet hastanesine kaldırıldı. Göğsünden ağır yaralanan 30 yaşındaki inşaat işçisinin Ceylanpınar Devlet hastanesi acil servisindeki, müdahalesinin ardından Şanlıurfa’ya sevk edileceği öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48