Öne Çıkanlar urfa Başkan Beyazgül erın sosyal medya bakan

Bu haber kez okundu.

Göbeklitepe Tesisleri Hizmette Girdi

Göreve geldiği günden bu yana Büyükşehir Belediyesine kalıcı tesisler kazandırarak belediye bütçesini halka hizmet olarak yansıtmanın derdiyle dertlenen Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, BELTUR A.Ş bünyesinde hizmete açılan tesisi gezdi. Tesis hakkında çalışanlardan bilgi alan Başkan Beyazgül varsa eksiklerin belirlendiğini ve en kısa sürede bu eksikliklerin tamamlanacağını söyledi.

Yeni normalleşmeye uygun çalışma sergileyen tesisin vatandaşlar tarafından büyük rağbetle karşılandığını belirten Başkan Beyazgül, tesisin hayırlara vesile olmasını diledi.

Başkan Beyazgül, "GAP 4 Göbeklitepe Tesislerindeyiz. Tesisimiz hizmete girmiştir. Oldukça güzel bir ortamda yeni normalleşmeye uygun olarak BELTUR A.Ş bünyesinde hizmete açılan tesisimizde insanlarımız gece geç saatlere kadar vakit geçiriyorlar. Memleketimize hayırlı uğurlu olsun." dedi.

Tesiste oldukça güzel vakit geçirdiklerini belirten müşteriler ise Şanlıurfa'ya böyle bir tesisin kazandırılmasında emeği geçen Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ve ekibine teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48