Öne Çıkanlar Vali Erin trafık kazası memurlara ve işçilere toplu para iadesi müjdesi geldi. abıt demır oto alım satım

Bu haber kez okundu.

Göbeklitepe'de  daha güvenli turizm için denetimler artırıldı
Şanlıurfa İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, kentte denetimlerin sürdürüyor. Tarihin sıfır noktası" olarak nitelendirilen tarihi mekan Göbeklitepe’de, yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çekiyor. Göbeklitepe'nin özellikle salgın sürecinde hem doğası hem tarihiyle ziyaretçisine nefes aldırabilen ender mekanların başında geliyor.
ŞURO Şanlıurfa Bölgesel Turist Rehberleri Odası Başkanı Müslüm Çoban yaptığı açıklamada, TUREB Türkiye Turist Rehberleri Birliği ve TÜRSAB GAP BTK Başkanlığı’nın yaptığı katkılardan dolayı teşekkür ederek, Şanlıurfa ve bölge turizmi için uygulamaların devam edeceğini dile getirdi.
Müdürlükten yapılan açıklamaya göre; TURSAB, TUREB, ŞURO denetim ekiplerince kaçak turlar ve kaçak seyahat acentelerine karşı mücadele devam ediyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48