Öne Çıkanlar urfa sosyal medya Başkan Beyazgül erın bakan

Bu haber kez okundu.

Girmedik Sokak, Çalmadık Kapı Bırakmıyor
Şanlıurfa’nın nüfus ve alan bakımından en büyük ilçesi Eyyübiye’de, seçildiği günden bu yana halkla iç içe olan Belediye Başkanı Mehmet Kuş, bir yandan halkın hizmet taleplerini yerine getirmeye devam ederken bir yandan da hayatlarını değiştirecek bir mucize bekleyenlerin umudu olmaya devam ediyor.
Hastalık, yoksulluk ve çaresizlik içerisindeki vatandaşların kapılarını çalmaya devam eden Başkan Kuş, AK Parti İl Başkanı Mehmet Moğal ile birlikte bu kez de Eyyüpnebi Mahallesi’nde çaresizlik içinde yaşayan ailelere ulaştı.
Eyyübiye Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’nce daha önce tespit edilen ve yasal kriterler çerçevesinde destek olunan aileleri ziyaret eden Başkan Kuş ve Moğal, kendilerine uzanacak bir el bekleyen ailelerin hayatlarına dokundu.
Kadın, erkek, genç, yaşlı, çocuk yüzlerce vatandaşla sohbet ederek taleplerini dinleyen Başkan Kuş, Eyyüpnebi Mahallesi’nde doğalgaz bekleyen ailelere de farklı sokaklarda şebeke çalışmalarının devam ettiğini, bu kış mahallede isteyen herkesin doğalgaz kullanmaya başlayacağını söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48