Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Başkan Beyazgül Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor

Bu haber kez okundu.

Gengeç, hasta kabulüne başladı

Metrolife Hastanesi, kaliteli hizmet vermek anlayışı ile uzman kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Kadın Hastalıkları ve Doğum Polikliniğinde göreve başlayan Opr. Dr. Kenan Gengeç hasta kabulüne başladı.

Opr.Dr. Kenan GENGEÇ Kimdir?

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde doğan Gengeç; ilk, orta ve lise öğrenimini Siverek’te tamamladı. 2008 yılında Elazığ Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde Tıp Eğitimini tamamlayarak Mardin Dargeçit Devlet Hastanesinde zorunlu hizmet yapmak üzere atandı.

2 yıl Mardin Kızıltepe ilçesinde aile hekimliği yaptı.

Uzmanlık eğitimini Şanlıurfa Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi Kadın Hastalıkları ve Doğum bölümünde tamamladı.

Ceylanpınar Devlet Hastanesinde Kadın Doğum Uzmanı olarak görev yaptı.

Opr. Dr. Kenan GENGEÇ, Metrolife Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum polikliniğinde Aralık-2017 itibari ile hasta kabulüne başlamıştır.

Anahtar Kelimeler:
UrfaHastaneMetrolıfeOzel
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49