Öne Çıkanlar sosyal medya Şanlıurfaspor Nazili Belediyespor polis Suriyelilerin Girişimciliğe Teşviki İçin Düğmeye Basıyor 1 Ölü

Bu haber kez okundu.

Genel Başkan Yardımcısı Akbulut  Şanlıurfa'da

Anavatan Genel Başkan Yardımcısı Cemil Akbulut, Anavatan Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Halil Aslan ve parti yönetimini ziyaret etti.

Şanlıurfa İl başkanı Halil Aslan ve yönetimini ziyaret ettiğini belirten Cemil Akbulut, “ Yüzde 75 oranında ilin teşkilatlanma sürecini tamamladık. Şuan kongresi devam eden illerimiz, ilçelerimiz var. Hazır olası erken veya normal seçimde Anavatan Partisi seçimlerde vardır. Bugünde Şanlıurfa'ya geldik, Burada Anavatan partisine yoğun ilgi var. Başkanımız Halil Aslan ve yönetimine teşekkür ediyorum, ayrıca Şanlıurfa'nın sorunlarını ele aldık"dedi.

Başkan Aslan ise," Bugün Anavatan Partisi Yerel Yönetimlerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Cemil Akbulut bey bizleri ziyaret etti. Bizde arkadaşlarla birlikte Şanlıurfa'nın sorunlarını ve Şanlıurfa ve ilçelerinde yaptığımız çalışmaları anlattık güzel bir sohbet oldu"dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49