Öne Çıkanlar sosyal medya Başkan Beyazgül Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı sanlıurfaspor

Bu haber kez okundu.

Gençlik ve Spor Bakanlığı heyeti Viranşehir’de

Gençlik ve Spor Bakanlığı heyetinden Viranşehir’e yeni yatırımlar için destek istedi.

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci’nin ‘Gençliğe Yatırım, Geleceğe Yatırımdır’ düsturuyla hareket eden Viranşehir Belediyesi, gençlik ve spor yatırımları ile daha modern ve daha güzel bir görünüme kavuşuyor. Viranşehir’e yeni yatırımlar gelmesi için geçtiğimiz hafta Ankara’da bir dizi temaslarda bulunan Başkan Ekinci’nin bu girişimi meyvesini vermeye başladı.

ANKARA’DAN HEYET GELDİ

Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Tayyip Kahyaoğlu, beraberindeki Spor Hizmetleri Genel Müdürü Ömer Altunsoy ve Şanlıurfa Gençlik ve Spor İl Müdürü Halil Eren ile birlikte Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci’yi ziyaret etti. Ziyarette; Viranşehir’de gençliğe yönelik yapılan yatırımlardan bahseden Başkan Ekinci, gençlere yönelik yapılması planlanan projeler için de destek istedi. İlçede hayata geçirilecek yatırımlar için notlar alan heyet, yapılması planlanan projelere destek verileceğini dile getirdi.

HEYET, İLÇEDE İNCELEMELERDE BULUNDU

Gençlik ve Spor Bakanlığı heyeti, daha sonra Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci ile birlikte Hürriyet Mahallesi’ndeki Gençlik Merkezi, Yeni Mahalle’deki Taziye Evi, Şırnak Mahallesi’ndeki Kültür Evi ve Dikmeler Parkı’ndaki kütüphane yapılması planlanan alanı ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, Viranşehir’e gerçekleştirdiği ziyaretlerinden dolayı Gençlik ve Spor Bakanlığı heyetine teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49