Öne Çıkanlar Yine Halkın İçinde mıllı bırlık ve kardeslık eyyübiye getirildi boks

Bu haber kez okundu.

Gençlerden Başkanı Canpolat'a teşekkür
ÜNİVERSİTEYE HAZIRLANAN GENÇLERDEN BAŞKAN CANPOLAT’A TEŞEKKÜR



Gençliğe önem veren Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın talimatlarıyla öğrencilerin geleceğe emin adımlarla hazırlanması için Haliliye Belediyesi tarafından düzenlenen TYT Deneme Sınavları devam ediyor.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından üniversite sınavlarına hazırlanmak için Recep Tayyip Erdoğan Kültür Merkezi ile Bahçelievler Gençlik ve Eğitim Merkezi kütüphanesine kayıtlı öğrencilere ücretsiz deneme sınavları yapılıyor. Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) öncesi yapılan deneme sınavında öğrenciler kendilerini ölçme şansı yakalıyor. Periyodik olarak yapılan Alan Yeterlilik Deneme Sınavı (AYT) yaklaşık 150 öğrencinin katılımıyla Bahçelievler Gençlik ve Eğitim Merkezi’nde düzenlendi. Merkeze kayıtlı öğrencilerin kendilerini ölçtüğü sınavda heyecanlarını da yenen gençler, eksik konularını da böylelikle tamamlıyor.

Düzenli olarak yapılan deneme sınavları ile üniversiteye ve hayallerine emin adımlarla hazırlandıklarını ifade eden öğrenciler ise kendilerine sunulan imkan dolayısıyla Haliliye Belediyesine ve Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’a teşekkürlerini iletti.

Öte yandan Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada ise deneme sınavlarının her ay düzenli olarak yapıldığı ve Haliliye Belediyesi bünyesindeki kütüphanelerde kayıtların devam ettiği kaydedildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49