Öne Çıkanlar urfa sosyal medya Başkan Beyazgül erın partı

Bu haber kez okundu.

Gencin Kulağını Ve Boğazını Kestiler
Şanlıurfa’da tartıştığı kişilerden kaçan şahıs Minibüste yakalanınca linç edildi Minibüsün camlarını sopalarla kıran şüpheliler olay yerinden kaçtı.
Olay akşam saatlerinde Veysel Karan-i mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre bir grupla tartışan M.Ç.olay yerinden kaçmak istedi,kendisini kovalayan şahıslardan kaçan genç yoldan geçen dolmuşa sığındı.Dolmuştaki vatandaşlardan yardım isteyen M.Ç.yi dolmuşa girdiğini fark eden grup daha sonra dolmuşa gelerek önce camları sopalarla parçaladılar. M.Ç.yi  minibüsten indiren şahıslar genci önce sopalarla linç etti, daha sonra ise bıçakla kulağını ve boğazını kestiler.
 Çevredeki vatandaşların gelmesiyle grup gecenin karanlığından faydalanıp kaçmayı başarırken ağır yaralanan genç esnafa sığındı. Burada olay yerinde gelen Sağlık ekipleri tarafından Hastaneye kaldırılan gencin hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.
 Öte yandan Minibüsün bağlı olduğu kooperatif başkanı olay yerine gelerek basın mensuplarına bilgi verdi. Konu hakkında açıklama yapan başkanı kooperatif Başkanı Sadık Sade” Dolmuş şoförü bir gencin araca bindiğini görmüş ve ardından eli sopalı gençler araca binerek genci önce arabada dövüp daha sonra aşağı indirip dövmeye başladı. Bazı şahıslar ise cın camlarını sopalarla parçalamaya başladı. Yaşanan olayın bizimle dolmuşçularla alakası yoktur. Bizim arkadaşlar yardım etmiştir dedi.
 Sade ayrıca son zamanlarda mahallede madde bağımlıların boy gösterdiğini dile getirerek yetkililerin önlem almasını istedi.  Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlatırken olayı gerçekleştiren şahısların yakalanması için çalışma başlattı.
  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48