Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Başkan Beyazgül Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor

Bu haber kez okundu.

Genç Yaşında Örnek İmam
Şanlıurfa’da  H. Halil Aslan Camii İmamı cami’ye yaptığı iyileştirme ve verdiği güzel hutbelerle Karaköprülülerin gönlünde taht kurdu.
 
Karaköprü H. Halil Aslan Cami İmamı Harran Üniversitesi İlahiyat fakültesi mezunu Ömer Faruk Şahinalp genç yaşında rağmen Karaköprü’de sayılan ve sevilen biri oldu. Cami’yi İyileştirme ve güzelleştirme adına yaptırdığı güzel çalışmalar Taktir topluyor.  Bir çok vatandaş cami’nin güzelliği ve İmam’ın güzel hutbeleri dinlemek için Karaköprü’nün değişik semtlerinden geldiklerini belirtiler
 
Harran Üniversitesi İlahiyat fakültesi mezunu Genç İmam Ömer Faruk Şahinalp yaptığı çalışmalarla ilgili verdiği röportajında”   Harran Üniversitesi İlahiyat Fakültesinden  2002 mezun oldum. 7 yıllık bir imamlık mesleğini sürdürüyorum  H. Halil Aslan camiinde 2 yıldır görev yapıyorum, özellikle  ben bu röportajı yaparken yapmış olduğumuz bu hizmetleri diğer meslektaşlarımız, arkadaşlarımız örnek olması vesilesiyle yapıyorum. Bir İnsan tüm insanlığa aydınlatabilir biz imamlar olarak özellikle Peygamber Efendimizin yapmış olduğu mesleği yapmaktan dolayı gurur duyuyoruz, şeref duyuyoruz, onu duyuyoruz ve bu mesleğin yapma  gerekliliğini her zaman bu sorumluluğu göre hissediyoruz buna göre davranıyoruz. Özellikle insanlara hizmet etme konusunda örnek olmak durumdayız.
 
H.Halil Aslan Caminde yaptığımız hizmetler en büyüğü çevre düzenlemesi ve zemin düzenlemesi daha önce sadece kilit taşı ile döşeliydi şuan mermer ve mazalt taşıyla döşendi. 30 bin liraya mal oldu. Gerek Belediye olsun gerek taşeron firmanın yapmış olduğu indirimlerle bunun cüzi bir miktarını ödemek şartıyla ele birliğiyle yaptık. Geçen yıl Van depremzedeleri için bir kamyon gıda ve tüketim maddesi yardımı aynı yıl bayan mescidimizin ıslahı ve bayan mescidine 300 metre kare halı aldık, taziye evimize bir büyüğümüz 2 klima aldı. aynı yıl Cami içersine 2 büyük split klima aldık, caminin kubbesini alamünyüm fol ye ile kapladık bu çalışmalarımızı örnek olması amacıyla anlattım dedi”
 
Cami cemaatinden Celal Bucak “Hocamızın yaptığı bu çalışmalarından dolayı kendisine teşekkür ediyoruz. Bizde Karaköprü beldesinde oturuyoruz Özellikle cami bize uzak olmasına rağmen her gece buraya geliyoruz geceleri cemaat burada dolu dolu geçiyor hocamızın yağmış olduğu hizmetlerinden dolayı kendisini kutluyoruz dedi” 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49