Öne Çıkanlar Yine Halkın İçinde mıllı bırlık ve kardeslık eyyübiye getirildi boks

Bu haber kez okundu.

Genç ŞURKAV Lise Temsilcileriyle Buluştu

Şanlıurfa İli Kültür Eğitim Sanat ve Araştırma Vakfı (ŞURKAV) bünyesinde kurulan Genç ŞURKAV Kulübü, Milli Eğitim Müdürlüğü konferans salonunda lise temsilcileri ve gönüllülerle buluştu.

Buluşmaya katılan gençlere teşekkür eden ŞURKAV 2. Başkanı Yeliz Yıldızhan, Genç ŞURKAV Kulübü’nün amaçlarından bahsederek, Şanlıurfa için ŞURKAV’ın ve Genç ŞURKAV Kulübü’nün büyük bir kazanım olduğunu söyledi.

Genç ŞURKAV Kulübü’nün amacının, tarih ve kültür şehri Şanlıurfa’da çok önemli faaliyetler yürüten ŞURKAV ile gençleri buluşturmak olduğunu dile getiren Yıldızhan, Genç ŞURKAV ile gençlere uyan çalışmalar yürütüleceğini dile getirdi.

Düzenlenecek etkinliklerle gençlerin ulusal ve uluslararası etkinliklere katılımlarını sağlayarak Şanlıurfa’nın bilinirliğini artırmayı, kültür, sanat ve bilim alanlarında gençleri hayalleriyle buluşturarak şehrin ve ülkenin kalkınmasına fayda sağlamayı hedeflediklerini söyleyen Yıldızhan, gençlerin proje fikirlerini değerlendirmeye hazır olduklarına dikkat çekti.

Genç ŞURKAV Kulüp Başkanı Muhammed Enes Yiğit de, kulüp çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Kulüp bünyesinde sosyal çalışmalar, bilim ve teknoloji, girişimcilik, mesleki gelişim, spor, medya, kültür ve sanat gurup başkanlıkların olduğunu aktaran Yiğit, üyelere ve temsilcilere yönelik temel düzeyde web tasarım, nesnelerin interneti, donanım programları, havacılık ve uzay, tasarım ve üretim, robotik kodlama eğitimlerine yakında başlayacaklarını söyledi.

Genç ŞURKAV’ın her alanda aktif olması için çalışacaklarını ve bu kapsamda kulüp üyeleriyle sosyal sorumluluk projelerinde de yer alacaklarını dile getiren Yiğit, çeşitli kültür sanat etkinlikleri ve gezileri düzenleyeceklerini, bunun yanında üyelerin varsa projelerini değerlendireceklerini veya fikir ve düşüncelerini projeye dönüştüreceklerini belirti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49