Öne Çıkanlar urfa Başkan Beyazgül erın sosyal medya bakan

Bu haber kez okundu.

Gelişi güzel Hafriyat dökenler yandı
Şanlıurfa Belediyesi,  İmar Şehircilik ve Çevre Müdürlüğü tarafından oluşturulan ekiplerle, boş arazilere ve etrafa gelişi güzel hafriyat dökenlere yüklü para cezası keseceğini duyurdu. Hafriyat işleriyle uğraşanlarla toplantı yapan belediye, İmar Şehircilik ve Çevre Müdürlüğü gerekli uyarıları yaptı. Belediye hafriyat dökülecek yer olarak Maşuk ve Yenice Bölgesini belirlendi. 
Hafriyatları geliyor. Şanlıurfa Belediye Başkan Yardımcısı Emin İzol yapığı açıklamada, “Bundan böyle mahalle aralarındaki boş alan ve arazilere, inşaat ve diğer moloz dökenlere para cezası kesilecek. Vatandaşlarımızın bu konu da hassasiyet göstermesini istiyoruz. Komisyon olarak hafriyatların döküleceği iki yer belirledik. Bu yerlerin dışına hafriyat, moloz döken kişilere yüksek para cezaları kesilecektir. Biz bu konuyla ilgili, belediye olarak İmar Şehircilik, Çevre Müdürlüğü ve bu hafriyat işiyle uğraşan arkadaşlarla beraber bir toplantı yaptık. Onlara şöyle dedik; Hafriyatlarınızı bundan sonra rastgele her yere dökmeyeceksiniz. Belediye olarak iki maloz döküm yeri tespit ettik. Bir tanesi Yenice Bölgesinde diğeri ise Maşuk bölgesindedir. Harfiyen işiyle uğraşan arkadaşlara sesleniyorum, rastgele hafriyatlarınızı yanlış yerlere dökmeyin. Şanlıurfa hepimizin, Çevresini korumak ve temiz tutmak zorundayız” dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48