Öne Çıkanlar Başkan Kuş: Geleceğe bırakacağımız en büyük miras Türkiye Cumhuriyetidir ibrahim ont Akabede araç takla attı Şanlıurfalı Kadınlar Kudüse Sahip Çıktı Urfada Parmağına Cıvata Sıkışan Çocuk Kurtarıldı

Bu haber kez okundu.

Gelin ve damatsız ilginç düğün!
 Sınırda yaşanan çatışmalar yüzünden Ceylanpınar'da ilginç bir düğün yapıldı...

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde, sınır komşusu Rasulayn'da yaşanan sıcak çatışmalara rağmen hayat devam ediyor.

Korkudan uzun süre erteledikleri düğünlerini yapma kararı alan bir aile, güvenlik gerekçesi ile gelin ve damadı ilçeye getirmedi.

Bölgede yaşanan çatışmalar sebebiyle yaklaşık bir yıldır düğünlerini erteleyen Kılıç ve Güler aileleri, önceki akşam silah seslerinin gölgesinde çocuklarını evlendirmenin buruk sevincini yaşadı. Başka bir ilde bulunan damat Mehmet Kılıç ve gelin Esra Güler'in ilçeye getirilmediği düğün için Mevlana Mahallesi'ndeki evde toplanan davetliler, davul ve zurna eşliğinde halaylar çekerek eğlendi.

Oğlunun düğününü bir yıldır ertelediğini söyleyen anne Fatma Kılıç, "Bir yıl önce oğluma nişan yapmıştım. Zaten bir tane oğlum var. Şu savaşın korkusundan düğününü yapamıyordum. Sonuçta hayat devam ediyor ve mecburen yaptık. Bombaların sesinden misafirlerimin hepsi tedirgin. Ne zaman bitecek bu bilemiyoruz. Biz de bir an önce bitmesini istiyoruz." diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49