Öne Çıkanlar eyyübiye Yine Halkın İçinde mıllı bırlık ve kardeslık sosyal medya getirildi

Bu haber kez okundu.

Gazetecilerin Toki  Evlerin Temeli Atılıyor
Şanlıurfa’da Görev yapan 240 Gazetecinin  müracaatı ile   120 ay vade ile 2010 yılında peşinat yatırılan  Toki Evlerin temeli ay sonunda Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik’in katılımı ile gerçekleşecektir.
 
Şanlıurfa'da TOKİ tarafından Gazeteciler için tasarlanan binaların temeli ay sonunda atılacak. 5 Mayıs’ta ihalesi yapılan  ve  6 Temmuz’da imzalan sözleşe ile Elektromed elektronik yüklenici firması kazandı.. 4 bloktan oluşacak binalar 610 iş gününde tamamlanacak yüklenici “firma inşaat çalışmaların başladığını ay sonunda Bakan Çelik’in gelmesiyle temelin atılacağını belirtti”. Karaköprü semtinde yapılacak dairelere  240 kişi müracaat etti. 229 daire yapacak  TOKİ kalan 11 kişi için yeni yapılacak Esnaf evlerinden verilecektir. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49