Öne Çıkanlar Şanlıurfaspor Nazili Belediyespor Suriyelilerin Girişimciliğe Teşviki İçin Düğmeye Basıyor muzaffer patates hasad

Bu haber kez okundu.

Gazetecilerden Dicle Edaş’a Ziyaret

Şanlıurfa Çalışan Gazeteciler Derneği (ŞUÇGAD) başkanı Tahir Gülebak, Sabah Gazetesi ve TSYD Şanlıurfa temsilcisi Mehmet Yıldırım, Mehmet Demir ve Mustafa Bayar Dicle Elektrik perakende satış İl Müdürü Mehmet Şükrü Bereket ve Dicle Elektrik perakende satış ve pazarlama Müdürü Orçun Kutay'ı ziyaret etti. Ziyaret sırasında başta Şanlıurfa'nın elektrik durumu olmak üzere güncel konular üzerinde konuşuldu.

ŞUÇGAD Başkanı Tahir Gülebak, Bugün gazeteci arkadaşlarla birlikte Dicle Elektrik paraketende satış İl Müdürü Mehmet Şükrü Bereket'i ziyaret ettik, Şanlıurfalı gazeteciler olarak kamu kurumlarıyla, özel şirketler ve sivil toplum kuruluşlarımız ile her zaman sıcak ilişkiler içerisinde olmaya çalıştık. Şanlıurfa için yapılan yatırımlar hakkında bilgi alışverişinde bulunduk" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49