Öne Çıkanlar Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor Arap Dünyası İşadamları Heyetini Kabul Etti 1 yaralı sergı

Bu haber kez okundu.

GAPTAEM'den çörek oto yağı satışı başladı
Şanlıurfa'da ürün verimliliği ve çeşitliliğine katkı sağlamak amacıyla faaliyet yürüten GAPTAEM, üretimi yok denilecek kadar azalmış bir çok ürün çeşidini koruma altına alarak yeniden tarıma kazandırmak için çalışma yürütüyor.
GAPTAEM mühendisleri, Milli Tarım Projesi kapsamında yerli ve milli çeşitleri geliştirmek için bölgedeki birçok bitki çeşidi üzerinde inceleme ve testler yürütüyor.
ÇÖREK OTO YAĞI SATIŞINA BAŞLANDI
GAPTAEM mühendisleri Çörek otu projesinden elde ettikler kendi üretimi olan soğuk sıkım "çörek otu yağı" 0.250 cc şişelerde satışa sundu. Çörek oto yağı GAPTAEM satış ofisinden 65 TL satılıyor.
Konuyla ilgili sosyal medyadan açıklama yapan GAPTAEM Müdürü İbrahim Halil Çetiner;
" GAP Tarımsal Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü tarafından Çörek otu projemizden elde ettiği soğuk sıkım "çörek otu yağı" satışına başladı"dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49